Tablouri inedite din flori naturale. Adu-l pe copilul tau mai aproape de natura

Tablouri inedite din flori naturale

tablou din flori naturale presate - flori de papadie

 

Tuturor ne place să avem în casă o vază cu un buchet de flori proaspete. Dar în loc să le punem în vază, am putea sa le transformăm într-un tablou inedit. Iată cum!

În această perioadă vezi în jur o multitudine de flori de toate culorile şi nuanţele, dar oare poți aduce în casa ta o părticică din frumuseţea lor? Desigur, cu aceste minunate tablouri din flori proaspete îţi înveseleşti încăperile şi te bucuri de vibraţia şi armonia naturii. Iar cei mici pur si simlpu vor adora să le facă.

Materiale necesare:tablou din flori naturale presate - materiale necesare

o bucată de carton

o foarfecă

scotch

folie de plastic alimentară

flori


Indicații:

tablou din flori naturale presate - pasul 1Pasul 1. Dintr-o cutie veche de carton decupează o ramă dreptunghiulară (sau de orice altă formă) cu ajutorul foarfecei.

 

 

 

 

 

tablou din flori naturale presate - pasul 2Pasul 2. Acoperă cu folie de plastic alimentară partea din spate a ramei şi apoi lipeşte-o cu scotch pe toate laturile.

 

 

 

tablou din flori naturale presate - pasul 3Pasul 3. Aranjează florile în poziţia dorită, presându-le ușor cu mâna. Acoperă-le apoi cu folie de plastic.

 

 

 

 

tablou din flori naturale presate - pasul 4Pasul 4. Lipeşte cu scotch şi al doilea strat de folie de plastic.

 

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI:  Experiment: cum cresc plantele înspre lumină

tablou din flori naturale presate - papadie

Pasul 5. Întoarce rama pe faţă şi tabloul este gata. Dacă doreşti, poţi picta rama într-o  culoare asortată sau o poți lăsa așa.

 

 

 

 

 

Iată alte două variante superbe, cu maci, flori de corcoduş, viorele, păpădii. Poţi folosi orice flori doreşti, în funcţie de sezon.

tablou din flori naturale presate - flori de cirestablou din flori naturale presate - mac

 

Ţi-a plăcut această activitate? Poţi descărca GRATUIT şi mai multe idei de activităţi surprinzătoare dacă introduci mai jos adresa ta de email.

Abonează-te la newsletter și descarcă broșura GRATUITĂ!Sursa: krokotak.com

Lasă un răspuns