Despre mine

Despre mine

Bună! Sunt Andra Dan, fondatoarea proiectului Creatissimo și proaspătă mămică, lucrând în fiecare zi pentru a deveni cea mai bună versiune a mea ca părinte.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-toolLumea mea s-a schimbat acum ceva timp, când a sosit micuţa Ilinca. Sarcina a fost o minune continuă, întâlnirea cu fetiţa o cascadă de fericire pură, iar zilele ce au urmat o perpetuă bucurie.

Pentru a se dezvolta armonios, am încercat o cresc într-un spirit cât mai natural: cu multă afecţiune, dar departe de tehnologie, chimicale şi alte invenţii ale lumii moderne, nu întotdeauna benefice.

Inspirată de Ilinca, am început acest blog din dorinţa de a crea o lume mai frumoasă pentru toţi copiii ca ea, nestemate preţioase care îşi încep procesul lung de şlefuire.

Creatissimo te ajută faci din joacă un obicei de zi cu zi, pentru ca tu şi copilul tău va distraţi împreună, învăţaţi, descoperiţi lucruri noi, creaţi amintiri pentru o viaţă întreagă.

Ce găseşti aici mai exact?

  • Inspiraţie pentru joacă, învăţare şi dezvoltarea creativităţii pentru copiiactivităţi practice şi distractive, idei și tutoriale de proiecte pentru copii de toate vârstele, din toate domeniile: artă, ştiinţă, natură şi multe altele!
  • Colțul părinţilorinformaţii utile pentru mămici, tătici şi bunici: parenting pozitiv, timp în familie, sărbători şi ocazii speciale, etc.

 

Ştim foarte bine cât de mult contează primii ani din viaţa unui copil – anii în care, dacă le este oferită ocazia, pot face cele mai mari achiziţii în progresul lor intelectual, social şi emoţional. De aceea contează atât de mult te conectezi cu copilul tău, petreci timp de calitate cu el şi cum altfel decât prin joacă?

Deşi poate fi provocator, lipsa timpului nu e o scuzăîntotdeauna vom găsi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru noi (fie e vorba de job, de televizor sau de propriul copil).

Pentru a creşte frumos, unui copil trebuie îi fie acordată toată atenţia şi afecţiunea. Aşadar

Nu rata startul! Oferă-i copilului tău şansa de a deveni un adult fericit şi împlinit!

LOGO alb

Descarcă broșura GRATUITĂ!

magnet prezentare

Vei primi în inbox 16 idei de experimente ştiinţifice WOW pentru copilul tău.

Ajută-l descopere lumea într-un mod distractiv, cu ingrediente la îndemâna oricui.

In plus, vei fi la curent cu cele mai noi articole si tutoriale si vei primi cadouri exclusive si surprize creative pregatite pentru membrii comunitatii Creatissimo.